Uw partner in zonne-energie!

Zonnepanelen

Zonnepanelen op maat

ZonMaximaal is specialist in zonnepanelen. Wij leveren en installeren zonnepanelen op maat, met keuze uit de beste designs en prestaties én daarom altijd met maximale garanties. 

Zonnepanelen van ZonMaximaal

Duurzaam opwekken van energie, daar gelooft Zonmaximaal in. Dit begint met de installatie van zonnepanelen. Met onze ervaring kunnen wij ons expert noemen op het gebied van keuzes uit zonnepanelen, kwaliteit én garantie.
Design en prestaties
Bij de full black panelen zijn niet enkel de cellen diep zwart, maar ook het frame en de achtergrond. Onze esthetische zwarte panelen zijn populair, het aanzicht is mooi én ze zorgen voor maximale opbrengst.
Maximaal opwekken
Onze panelen variëren van 300Wp tot 450Wp. De energie die de panelen opwekken is onder meer afhankelijk van de locatie, de hoeveelheid panelen, het vermogen per paneel én het bruikbare oppervlak van het dak. Wij zorgen altijd dat jij het meest maximale uit jouw dak haalt.
Garanties
Naast de standaard garanties kennen alle onderdelen binnen onze installaties een eigen productgarantie gedekt door de fabrikant. Zonmaximaal zal altijd bemiddelen als tussenpersoon.
Alles over garanties

Omvormers. Van zon naar energie

Waarom een omvormer? De omvormer vormt het hart van jouw installatie. Het zorgt ervoor dat energie van de zon wordt omgevormd tot bruikbare elektriciteit voor in jouw woning. 
Toekomstgericht
Soms wek je meer stroom op dan je nodig hebt. De stroom die je niet verbruikt, kan opgeslagen worden in een batterij om later te gebruiken. 
Alles over opslag van energie
Inzicht met de app
Een zonnepanelen installatie is niet compleet zonder een goede omvormer. Met een goede omvormer wordt de opgewekte zonne-energie omgezet in stroom.
Garantie
Omvormers van ZonMaximaal hebben een garantie van 5 tot 10 jaar. Eventueel te verlengen met 5 jaar.

Inzicht met de ZonMaximaal app

De omvormers van Zonmaximaal geven je waar en wanneer je wilt, live inzicht in de prestaties van jouw zonnepanelen. 
Voor elke smartphone
Direct na installatie van de app heb je eenvoudig inzicht in je opbrengst via de app op je smartphone en via ons online portaal. De app is te gebruiken op elke smartphone.
Monitor je dak
De app is niet alleen handig om bij te houden wat jouw opbrengst is, het is ook nog eens leuk om monitoren wat jouw installatie opwekt!
Inzicht via 4G en 5G
Voor het gebruik van de app hoef je geen verbinding te maken met je router. De app communiceert via het beveiligde 4G en 5G netwerk.

Doe nu een gratis dakcheck!

Postcode
Huisnummer
Toevoeging
ZonMaximaal levert zonnepanelen op maat, met keuze uit design en prestatie én met maximale garanties. Zonmaximaal biedt helder zicht op de mogelijkheden per dak met gewenste en specifieke verwachtingen.
Contact
085 0091 982
info@zonmaximaal.nl
Europaplein 1
Gebouw 32 Unit C08
5684ZC Best
Social Media
Copyright © ZonMaximaal 2020 - 2021| All Rights Reserved  
Algemene voorwaardenPrivacyverklaring
apartmentphone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram