Uw partner in zonne-energie!

Maximale samenwerking tussen Zonmaximaal en Kindcentrum de Kiezel te Best.

Datum: 16-06-21

In opdracht van directrice Marjolein van Lieshout van Kindcentrum de Kiezel zijn door Zonmaximaal twee locaties in Best (Secretaris L. Jansenstraat 5 en de Monseigneur Zwijsenstraat 85) recent voorzien van zonnestroom-installaties. Beide systemen wekken genoeg energie op om bijna 0 op de meter te behalen. Een mooie stap naar verdere verduurzaming!

Zonmaximaal levert zonnestroom-installaties voor de particuliere markt, ook op de zakelijke markt zijn ze actief. Zonmaximaal is een jong bedrijf maar met veel ervaring in de zonne-energie, ze gaan verder dan alleen maar zonnepanelen. Zonmaximaal heeft op beide locaties een uniek monitoringssysteem geschonken. Door een continue slide-show op een monitor in de algemene ruimte kunnen de kinderen zien wat er dagelijks wordt opgewekt aan stroom en hoeveel er bespaard wordt. Een mooi middel om kinderen inzicht te geven in energieverbruik en besparing en aanleiding om te leren over duurzaam leven. In dit filmpje is van bovenaf te zien wat er allemaal op het dak ligt.

Zonmaximaal is gevestigd in de oude Bata Fabriek in Best. Ze hebben daar hun kantoor en showroom waar je zelf van dichtbij de zonnesystemen kunt komen bekijken. Dit is ook voor particulieren toegankelijk.

Ook een zonnedak? 
Doe een gratis dakcheck!

Postcode
Huisnummer
Toevoeging
ZonMaximaal levert zonnepanelen op maat, met keuze uit design en prestatie én met maximale garanties. Zonmaximaal biedt helder zicht op de mogelijkheden per dak met gewenste en specifieke verwachtingen.
Contact
085 0091 982
info@zonmaximaal.nl
Europaplein 1
Gebouw 32 Unit C08
5684ZC Best
Social Media
Copyright © ZonMaximaal 2020 - 2021| All Rights Reserved  
Algemene voorwaardenPrivacyverklaring
apartmentphone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram