Uw partner in zonne-energie!

Garantie op zonnepanelen

Maximale zekerheid

Zonmaximaal levert de beste kwaliteit zonnepanelen, omvormers en installaties en gaat er vanuit dat deze hun volledige levensduur zullen meegaan. Daarnaast bieden wij in combinatie met onze serviceovereenkomst een maximale garantie van 10 jaar met zekerheid tot een goed werkende energie-installatie. Is er iets mis? Wij zoeken een oplossing, komen langs en zorgen weer voor een maximale werking vanuit onze serviceovereenkomst.

Productgaranties

Alle producten die de basis vormen voor onze zonnepanelen installaties zijn niet alleen van hoge kwaliteit maar hebben ook nog eens maximale garantie.
Zonnepanelen
Op onze zonnepanelen zit een minimale garantie van 10 tot maximaal 25 jaar op zowel fabrieks- én opbrengstgarantie. Hierdoor blijf je gegarandeerd van een zelfvoorzienend huishouden.
Omvormer
Op onze omvormers bieden wij een garantie van 5 tot 20 jaar. Zo ben je altijd verzekerd van een goed werkend systeem.
Gehele installatie
Van paneel tot aan de meterkast. 10 jaar garantie op de gehele installatie in combinatie met onze serviceovereenkomst. 

Zonmaximaal serviceovereenkomst

10 jaar garantie op de gehele installatie
Verzekerd van een goed werkend systeem
Reinigen van de panelen
Het blijven reinigen van zonnepanelen kan jaarlijks 4 tot 10% méér rendement opleveren. Het reinigen van panelen is dus een belangrijke klus waarbij ook veel ervaring vereist is. Zonmaximaal werkt met een professioneel opgeleid team van reinigers, die dit snel én efficiënt voor jou doen. Maximale service, noemen wij dat!
Comfort | Basis
Terugverdienmodel en te verwachten opbrengst
Aanmelden van uw installatie bij netbeheerder
Aanvraag van slimme meter
Verzorgen van de aanvraag btw-teruggave
Monitoren van het systeem door ZonMaximaal
10 jaar garantie op gehele installatie
Reinigen panelen
Storingsnummer 24/7

Doe nu een gratis dakcheck!

Postcode
Huisnummer
Toevoeging

Veelgestelde vragen

Voor hoelang sluit ik een serviceovereenkomst af?

Een serviceovereenkomst sluit je af voor 10 jaar. Deze hele periode heb je complete garantie op het hele systeem, reinigen we de panelen en monitoren we je dak continue. Na 10 jaar heb je de mogelijkheid deze periode met 5 jaar te verlengen.

Wanneer reinigen jullie de panelen?

Afhankelijk van locatie en omgeving zal dit 1 of 2 jaarlijks plaatsvinden. Eventueel in combinatie met ons servicepakket.

Als er iets kapot gaat, heb ik dan kosten?

In de meeste gevallen moet de leverancier garantie bieden, afhankelijk van de situatie. Als er binnen de termijn van de systeemgarantie iets kapot gaat zal ZonMaximaal dit voor u oplossen.
ZonMaximaal levert zonnepanelen op maat, met keuze uit design en prestatie én met maximale garanties. Zonmaximaal biedt helder zicht op de mogelijkheden per dak met gewenste en specifieke verwachtingen.
Contact
085 0091 982
info@zonmaximaal.nl
Europaplein 1
Gebouw 32 Unit C08
5684ZC Best
Social Media
Copyright © ZonMaximaal 2020 - 2021| All Rights Reserved  
Algemene voorwaardenPrivacyverklaring
apartmentphone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram