Uw partner in zonne-energie!

Zonnepanelen zonder spaargeld

Bij Zonmaximaal ontdek je wat je kunt verdienen met zonnepanelen. Direct besparen zonder investering, noemen wij dat. Greenloans verzorgt de duurzame investering in jouw woning én zorgt voor de maximale besparing op jouw energiekosten. Daarnaast bespaar je niet alleen op je energiekosten maar help je ook nog eens mee aan een beter milieu.

Duurzaam investering in eigen woning

Zonmaximaal zorgt voor een duurzame woning, van inzicht tot en met een installatie. Wij begeleiden dit proces, stap voor stap tot en met de financiering via Greenloans. Een lening van GreenLoans is bedoeld voor energiezuinige verbouwingen in en rond uw huis. GreenLoans is 100% dochter van ABN AMRO.

Werking en kosten
Voldoet u aan de voorwaarden? Dan kan je tussen € 5.000,- en € 50.000,- lenen, afhankelijk van de energiebesparende maatregelen. Daarnaast is de looptijd van de lening minimaal 5 jaar en maximaal 15 jaar. 

Een lening kan een oplossing zijn als u duurzaam wilt investeren, maar nog niet over het benodigde geld beschikt. Wij willen voorkomen dat u door uw lening in problemen komt. We maken daarom vooraf afspraken over de exacte hoogte van uw lening, het maandbedrag en de looptijd. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Daarna ontvangt u het benodigde geld in één keer op uw rekening. U start met het besparen van energie zodra de door u genomen maatregelen in werking zijn.

U lost de lening af in gelijke maandbedragen, totdat de lening volledig is afgelost. Ieder maandbedrag bestaat uit een deel aflossing en een deel rente. Neem voor een persoonlijke berekening contact op met uw financieel adviseur of bel GreenLoans: 030 – 656 80 00.

De overheid stimuleert zonne-energie

De Rijksoverheid stimuleert de productie van zonne-energie via subsidies en belastingvoordelen, omdat zonnepanelen nog relatief duur zijn. Er zijn regelingen voor mensen die zonnepanelen op hun eigen dak of op een dak in de buurt willen leggen.

Salderingsregeling voor huishoudens en MKB

Huishoudens en kleine bedrijven mogen tot 1 januari 2023 zelfgeproduceerde stroom terugleveren aan het elektriciteitsnet. En wegstrepen tegen hun verbruik op een ander moment. Dit heet salderen. Terugleveren gebeurt als de zonnepanelen meer energie produceren dan er op dat moment verbruikt wordt. Als iemand jaarlijks meer zelfgeproduceerde stroom teruglevert dan verbruikt, dan ontvangt hij hiervoor een vergoeding van de energieleverancier. 

BTW teruggaaf van investering in zonnepanelen 

Als u voor de 1e keer zonnepanelen koopt, is het mogelijk de btw over de aanschaf en installatie van uw zonnepanelen terug te vragen bij de Belastingdienst. Meer informatie over BTW teruggaaf.

Doe nu een gratis dakcheck!

Postcode
Huisnummer
Toevoeging

Veelgestelde vragen

Hoe moet ik GreenLoans afsluiten? 

De aanvraag zal door ZonMaximaal worden gedaan. Wij begeleiden je stap voor stap in dit proces. Eenvoudig en snel.

Wat is mijn terugverdientijd?

Dit is afhankelijk van de keuze in materialen en daarbij horende garanties. Gemiddeld zal de terugverdientijd tussen 5 en 8 jaar liggen.

Welke regelingen zijn er vanuit de overheid?

De Rijksoverheid stimuleert de productie van zonne-energie via subsidies en belastingvoordelen, omdat zonnepanelen nog relatief duur zijn voor mensen die zonnepanelen op hun eigen dak of op een dak in de buurt willen leggen. De overheid wil wel dat het aantrekkelijk blijft om zonnepanelen aan te schaffen. Er zijn verschillende regelingen om zonne-energie te stimuleren. Bekijk de website van de Rijksoverheid voor alle informatie.
Copyright © ZonMaximaal 2020 - 2021| All Rights Reserved  
Algemene voorwaardenPrivacyverklaring