Uw partner in zonne-energie!

Energieopslag

Voorbereid op de toekomst

Denk aan de toekomst

Het opslaan van eigen zonne-energie is de toekomst, het maakt ieder huishouden geheel onafhankelijk van het elektriciteitsnet. In plaats van het terugleveren van energie, ga je het opslaan in accu's en gebruiken waar dit nodig is. Dit is maximaal voordeel halen uit de energie van de zon. Het zal je zelfs nóg meer energiekosten besparen. Zonmaximaal is voorbereid op deze toekomst en biedt verschillende opslagmogelijkheden aan.

Gebruik jouw energie wanneer jij het nodig hebt

Alle omvormers van Zonmaximaal hebben de mogelijkheid om energie op te slaan door externe accu's te koppelen aan het systeem. De grootte van een accupakket voor onafhankelijk stroomgebruik wordt berekent op jouw energiegebruik.
Batterijpakket
Zonmaximaal levert veilige en betrouwbare batterijen. De batterij beheert alle energie die je huishouden voorziet van stroom die overdag opgewekt is. Op deze manier helpt u ook nog mee het energienet stabiel te houden.

De keuze omvormer, belangrijk!

Opslaan van zonne-energie is de toekomst. Bij een  installatie is het noodzakelijk een omvormer te gebruiken om opgewekte energie om te zetten in bruikbare stroom. Alle omvormers van Zonmaximaal hebben de mogelijkheid om energie op te slaan door externe accu's te koppelen aan het systeem.
Nu of later?
Er is altijd mogelijkheid om later een accu toe te voegen aan de omvormer middels interface, zo kun je de energie gebruiken op het moment dat jij het nodig hebt en kun je onafhankelijk van het elektriciteitsnetwerk toch stroom gebruiken zonder extra kosten.

Laadpalen

Naast onze zonnepanelen installaties zijn wij ook partner in laadoplossingen voor elektrische voertuigen. Om extra energie-opslag optimaal te benutten levert Zonmaximaal ook laadpalen voor aan huis. Laad je elektrische auto's geheel uit eigen energie. Laadpalen worden geleverd met een energie-vermogen voor 1 of 2 auto's, zo rij je altijd zelfvoorzienend.
Laadpalen aan huis
Eigen energie
Laadpalen voor 1 of 2 auto's
Enkel of 3-fase

Doe nu een gratis dakcheck!

Postcode
Huisnummer
Toevoeging

Veelgestelde vragen

Is een accupakket anno 2021 al nodig?

Met een accupakket kan je thuis stroom opslaan op zodat je op momenten wanneer de panelen niets opwekken toch stroom in huis hebt. Dit zal in de toekomst alleen maar interessanter worden. 

Wat zijn de kosten van een accupakket?

Prijzen lopen uiteen qua merk en vermogen / opslagcapaciteit. Gemiddeld zijn de kosten tussen de €2.000,- tot €4.000,-.

Welke accupakketten levert ZonMaximaal?

ZonMaximaal is leverancier van LG Chem (compatibel met Solar Edge Huawei), Growatt en SMA.

Een opslagsysteem later toevoegen, kan dat?

Ja. Alle opslagsystemen van ZonMaximaal zijn compatibel met onze omvormers. De aansluitingen zijn vereenvoudigd waardoor de installatietijd- en kosten worden verminderd.
ZonMaximaal levert zonnepanelen op maat, met keuze uit design en prestatie én met maximale garanties. Zonmaximaal biedt helder zicht op de mogelijkheden per dak met gewenste en specifieke verwachtingen.
Contact
085 0091 982
info@zonmaximaal.nl
Europaplein 1
Gebouw 32 Unit C08
5684ZC Best
Social Media
Copyright © ZonMaximaal 2020 - 2021| All Rights Reserved  
Algemene voorwaardenPrivacyverklaring
apartmentphone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram